CHA CHA!

Nu är jag hemma från Alanya igen bitches! :) det var en suuuper värd resa. Dock var hotellet skit och sånt, men hur ofta var man där liksom? 
Ska skriva mer när jag får alla bilderna o sånt från Elin. 

Måste bara länka till en av Göteborgs sexigaste bloggar (utöver min egen då!) och det är en av mina närmaste, Becka Nystörm! 
Hon är superhet, men har pojkvän så sluta drägla redan nu :) ... 

http://rebeckanystrom.tk/


ORKA/FUCKAD.

Åh nej, Åh Nej, Åh Nej! (internt) .. 

Jag sitter här nu på måndagsnatten och skriver med VÄRLDENS hals-smärta och feber så där lagom två dagar innan man far iväg till Turkiet (Y) .. kan det blir bättre?! NOOT. 
Just nu känns livet bara som en deppig dröm och jag vill bara vakna upp och höra någons röst säga att det bara var på låtsas! :( .. seriöst? detta får fan inte hända nu!!!!!!!! längtat ett helt fucking år till sommaren 09 och en utlandsresa ?! min eviga otur förföljer mig.. 

(o förlåt för att jag är opepp på att blogga, men har så galet mycket runt omkring mig just nu så d finns inte :D) 

Aja, signar ut nu bitches. 

CHA CHA!

Har hänt så galet mycket att jag inte hunnit eller orkat uppdatera. Plus att jag hatar min design som jocke får fixa snart! :) hehe. 
Aja kan berätta att igår så var jag och elin i Eriksberg hela dagen, cycklade runt o lite sån skit :) sen drog vi hem till mig (av random anledning) så fixade jag mig trots att jag egentligen inte behövde. 
Sen mötte vi upp Andreas Kahnberg (& ja, det är den kända NHL-spelarens bror...) och åkte värstingfärd i bilen ner till centrum med strumpan och CO. skiiiiit kul!
      Sen drog vi in till stan där vi träffade massa roliga människor som man kunde garva sönder åt :) även det var roande. Sen till statoil i Eriksberg Centrum och köpa cola att ha hemma :D puss på att vi satt uppe HELA natten och kedjerökte på balkongen och snacka med elinbergs grannar! ;D HAHA. 

Idag så drog jag o elin till stan och softade på espresso house, men var tvungen att gå till över 2 espresso houses i stan för att hitta ett som sålde frappino!! =@ tog hundra år. 
Sen åkte vi hem med Mackan, Kalle och Launing för dom skulle bada och sola typ.. 
och nu väntar jag på att jocke ska jobba klart så han kan komma hem till mig :) sen imorgon åker vi in tillsammans till stan för jag börjar jobba 12:30! 

TTYL



RSS 2.0