.

Hallå Göteborg!

Jag var heeelt borta när jag skulle köpa pizza förut, haha! blev en VESUVIO istället för min vanliga Priscuttio (stavning?) bara för jag hade den förbannade pizzan i huvudet. GAAH! 
Anyway, sen drog vi vidare upp till sjön och solade sönder och badade på världens läskigaste strand :S helt sjukt vad äcklig den var.. 
& som alla vet så copycata's jag och elinberg hela tiden och tror du inte ett helt gäng ville sätta sig vid oss (på världens konstigaste ställe) bara för vi satt där?! HAHAHA. 

Sen drog jag hem.. har inte gjort så mycket mer, bara suttit vid datan och segat :P ska sova snart.

CHA CHA!

Hallå Göteborg :) 

Idag blire först pizza med Elin Berg i KÅLLERED (!) yes ni hörde rätt.. och sen efter det ska vi dra och bada i Tulebosjön (!) yes ni hörde rätt där också.. HÖHÖ. 
Sen efter det vet jag inte vad som händer, måste nog dra in till stan eftersom mina ciggisar börjar ta slut. 
sover eventuellt hemma hos jocke också :D 
Aja nu ska jag gå ut med hunden och sen ska jag börja fixa mig. 

PUSSHEJ!

Mysig =)


CHACHA!

Hallo bitches :) 

Har hänt så sjuuuukt mycket på sistone, så jag har varken hunnit eller orkat uppdatera.. men så fort jag fått alla hundra bilderna så lägger jag in dem på BDB eller något. 
Men något som varit aktuellt nu på senaste är moppar, alkohol, havet, solen, olja, bensin, solglasögon, sova över och promenader... 
Igår blev det även partyparty i Partille (någonstans?!) men det var inte så kul som vi/jag hade förväntat mig/oss... 

& idag så blire NOG bara att sitta hemma och glo på TV eller datan, ni som läser kan ju vara sociala med mig på MSN senare ikväll :) 
Eventuellt drar jag in till Gôteborg och drar donken med Elin Berg :D <3 

KÖSS&AJÖSS!

Turkiet resan - BOKAD!

Cha cha!

Idag bokade våra föräldrar resan till Alanya för mig & elin! :) ska bli AWESOME. 
Mötte upp alla i Brunnsparken och gick till Resia inne i Nordstan. Valde ut hotell Gallion (elins kompisar skulle åka dit veckan innan o det lät bra) för det är ett ungdomshotell med nästan bara ungdomar :D och det har öppet dygnetrunt. Vi valde halvpension också (dvs. frukost & middag varje dag) oså äter vi lunch ute på dagarna. Hotellet ligger på den FINA sidan, Kleopatrastranden, och inte den östra luffiga sidan av berget. Hotellet ligger tvär nära centrum och all shopping också. 
Det är bara två veckor kvar IDAG! så om två veckor sitter jag på ett flygplan och är nästan framme nu :D fyfan vad jag läääängtar! ♥

Aja anyway! Efteråt drog jag o elin hem till Eriksberg och softade, kollade upp massa party ställen i Alanya och sånt :) sen vidare in till stan igen och fikade på espressohouse. Blev en supergod Frappino.. 
Sen skulle hon ut med hennes morsas båt och jag drog hem :D blev dock en omtumlande bussresa!!! 
& ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. messa om ni har något förslag :P .. 

pusshaaaj


Hotell Gallion @ Alanya!

God Morgon

CHA CHA!

Vaknade för ungefär en timma sedan, och har inte hunnit så mycket mer förutom att ta en cigg i solen! :) Ska snart springa och raka mig, duscha och sen fixa mig så snabbt som möjligt! Ska träffa Elin Berg inne i stan om en timma.. så hinner inte skriva så mycket här :D men lovar att komma med en update senare... 
& om ni ser oss så är det bara att säga hej. Vi glider förmodligen runt i innestan med en take-away kaffe och gör gatorna osäkra... 

Puss o kram alla lovers and hater!! <3


Hallå Göteborg!

*SMACK* !

Jag är hemma igen från min tripp till Varberg med Jocke, Madde & Elin Berg. Det var huuur mysigt som helst och vet att alla ni lovers and haters har saknat mig sååååå mycket ;) 
Anyway! Det blev mycket mat, cider, cigg och promenader.. hade dock ingen tur med vädret, regnade som fan på midsommar och alla blev opepp (förutom jag då som var jätte full <3). 
Spelade poker gjorde vi också, och VEM blir inte mästaren om inte jag? Helt galet kul var det iallafall. 
Känns lite tråkigt att vara hemma igen :/ man blir verkligen fäst vid det enkla livet, och helt seriöst så skulle jag nog klara av att bo där mer än EN vecka :O. 
Yeye, lägger upp lite bilder här i bloggen också, som ni kan njuta av ;) men alla bilderna är på BDB. 

Köss&Ajöss!






Varberg.

CHA CHA!

Idag åker jag, elin, madde & jocke till min husvagn i Varberg :) Vi ska fira midsommar där och sånt. Kommer hem på söndag igen! Om ni är snälla så KANSKE jag bloggar där nere.. 
Anyway! Vaknade tvär sent idag så hann inte åkaoch köpa cigg, så elin fick göra det åt mig xD haha.. kommer dö där nere utan mina Marlboro <3 och igår så fick jag akutköpa VÄRLDENS b-cigg för affären inte tog kreditkort? :S wierd. 
Aja, satt uppe hela natten igår och snackade med massa trevligt folk :) hihi. så är tväääääär trött idag. 

Ska snart packa, duscha, fixa mig och ladda över musik på laptopen! :)  
& ni alla får ha en trevlig midsommar om vi inte hörs innan dess, sup inte bort era små hjärnceller nu här i Göteborg :D 
PEACEOUT.


Dagens Dresscode!


Bakom mina solglasögon är allting vackert & fint. 

Borttappad.

CHA CHA!

(igår onsdag) 
Vaknade upp hos Joakim efter en helkväll hos Linn med company i Backa, vi chillade mest, spelade kort, käkade godis och drack. Sen lekte några i hennes trädgård medan jag slappade i hängmattan (H) 
Aja iallafall, hade en tvär mysig morgon, också helt chill... fixade oss och drog in till stan där vi först käkade donkan och sen träffade Madde & Sofia! Vi tog grön express till Korsvägen för de skulle köpa baugetter, och på bussen (förmodligen) tappade jag bort min ÄLSKADE skinn-jacka.....!!!!!!!!!!!!!!! Så den är RIP just nu </3 
Anyways, sen drog jag hem och har bara tagit det lugnt ikväll.. imån blire ju som sagt varberg! men uppdaterar mer om det senare. 

XOXO



Simon-of-Sweden

Vad ni än säger så är jag en Local Celebrity!

Måndags röj?

Igår så skulle vi ju egentligen på fest, i skabbiga Biskop, men blev inte så (thnk god!) utan istället blev det utgång på annat håll... haha! 
Sen på natten kom Omega och CO. hem till Elin i Linné oså satt vi på takterrassen och chillade sönder.. blev VÄLDIGT högljutt så grannarna klagade som fan :P HAHA. 
Men det är så vi gör, bara att acceptera, mongo grannar.. ! 

Sen gick vi och la oss ungefär halv fyra eller något, sen upp igen kl. 12 och åka hem. 
Så nu nu sitter jag här och dör, ska duscha och städa lite innan Joxii kommer hit. Har dock ingen aning om vad vi ska göra, men blir väl mest chill som gäller. Drar nog in till stan senare som vanligt, och givetvis så måste ni söta grottmänniskor från Göteborg säga hej om ni ser mig... eller förresten, DON'T :) 

Nu ska jag kila! uppdaterar senare (K) 

Hola!

Cha Cha alla söta små göteborgare! =) Kollade precis en översikt över bloggen och såg att mina läsare ramlat in en efter en.. så nu har jag haft mitt första besöksrekord! 

Anyway. 
I lördags var det potatisfestivalen som gällde igen.. för mig, elin, madde och massa randoms. Det var fett kul! ska lätt dit nästa år igen, trots att Alingsås består av inavel x 100! (förutom Madde då! <3). 
Aja sen bråkade jag sönder med Jocke som kom hem från turkiet :P p.g.a. vissa saker som inte ska nämnas... Men vi löste ut det och sen sov jag hos honom, vi typ käkade donken o lite sånt smått och gott.. Vaknade upp där idag utav att Jocke stod och gjorde våfflor till mig ?! tvär gott iallafall. 
Sen drog jag in till stan och träffade Elin Berg oså drog vi till bussen (som inte gick för jag misstog tiden xD) och då drog vi och käkade, sen åkte vi hem till mig för jag skulle fixa mig...... ! 

Nu ikväll blire utgång, förmodligen någon randomfest i Eketrä eller så drar vi till Rockbaren. Säg hej om ni ser oss i stan.. eller förresten, gör det inte :) 

PUSS! 


cha cha!

I'm back bitches :) 

Igår så var det potatisfestivalen för hela slanten som gällde, i ösregnet tog jag pendeltåget till Alingsås och träffade Madde :) <3 Det var mycket folk och många roliga attraktioner :P heh. 
Men p.g.a regnet så tog vi/jag en fika på något random place i Alingsås-gallerian.. Sen efter det träffade vi lite trevligt folk som vi gick runt med. 
Men det blev för regnigt så vi drog hem till madde och kollade på film (Hot Chick) och käkade kinapuffar! :D HAHAH.
Sen efter det drog jag hem till Göteborg, där jag träffade en mycket seg Elin & Calle som körde hem oss till Erikberg. Vi var uppe och röjjde i hennes lägenhet heeeela natte. bästa! 

Idag så vaknade vi tvär sent och softade.. sen drog jag hem, och jag kan säga att jag HATAR Västtrafik ganska hårt nu asså.. för pendeltåget var efterblivet och fastnade, så jag missade min buss i centrum.. så fick GÅ ändå upp till mig , och ni som känner mig vet hur jävla långt det är.. ni andra som tror ni känner mig vet ju inte och det är ju synd för er =) heh. 
   Aja, har inte gjort så mycket nu hemma.. bara ätit lite och kollat på TV. Fråga mig inte vad som händer ikväll :S helt kaaaos...... blir så trött på alla :S finns fan ingen vettig nuförtiden. 

Update kommer senare (K)  

(L)


Let's go! 

vi svävar fram i stockholm stad utan några höga krav, knäpp en bärs och koppla av allihoppa gör som jag

Sommarlov!

Cha Cha bloggen!

Igår fick jag äntligen det efterlängtade sommarlovet som jag velat ha sedan jag började 2:an.. Känns lite skumt att jag varit med om min sista riktiga skolavslutning nu någonsin :P nästa år är det ju studenten som gäller! 
Aja iallafall, det var sämst väder igår, men hade skjorta på mig ändå:) var riktigt stilig som vanligt... 
    Mötte upp Elin Berg efter avslutningen, oså drog vi till Avenyn och käkade :) riktigt mysigt. Sen efter det drog vi till Kungsbacka för vi hade inget o göra och alla andra var så opepp. Vi kollade inne på Kungsmässan, träffade Kalle och besökte min gamla skola :D hade huuuur roligt som helst <3 
Sen hem till Eriksberg och softa sönder ett tag.. sen drog jag in ensam till stan igen och träffade Madde från Alingsås <3 vi fikade på ett tvär mysigt café i Linné. Sen efter det gick vi upp till Skansen Krona och njöt av utsikten.. Sen vandrade vi vidare ner på stan hela kvällen, pratade om allting mellan himmel och jord typ :). 
Sen kom Elin in till stan oså drog vi två till Linné och softade hos hennes morsas lägenhet. Kollade på White Chicks och flummade. 
Elin har en cool granne också som vi ville ha kontakt med, så vi låtsades baka kladdkaka och behövde låna socker (A) vilket vi givetvis fick göra :D hihi. 

Kort sagt så var gårdagen helt prima! :) uppdaterar senare. 


Skööönaste!


Ska ju lätt ha den här på mitt studentflak. That's it!

Ledighet.

CHA CHA!

Har inte uppdaterat här på ett tag nu, så förbered er på ett jätte långt inlägg!
Igår så jobbade jag från 14:00 till 17:00.. det var en ganska lugn dag på jobbet, men "lugnt" där innebär typ att man inte behöver leverera maten med 30 sekundersregeln utan kunde chilla lite på't. 
Innan jobbet träffade jag elinberg i stan på morgonen :) vi typ fikade, kollade i resekataloger och var med markus en stund. Elin köpte även hårfärg (hon har färgat underhåret brunt!!) och jag köpte Dax Wax. 
Sen efter jobbet så åkte jag till Eriksberg och var med Magnus, Elin, Marcus (en annan) och lilla söta Chanel. Vi tog typ en promenad runt området och snackade om allt möjligt. tvär mysigt!
Sen sov jag hos elin :) ... 

Idag då så har det hänt massor.
Först vaknade vi runt 12 tiden eller något :S så hoppade över skolan.. Efter det drog vi till Backaplan för elin skulle skaffa p-piller, men givetvis var det STÄNGT. 
Så vi drog vidare till Crown (en pizzeria) och käkade oss proppmätta <3 .... 
Sen in till stan där jag köpte mina extremt coola och snygga ED HARDY jeans!
Efter det åkte vi upp till Avenyn för jag skulle klippa mig där, men de hade ingen tid förren kl. 1700 så vi fick vänta.. och Fässberg tog tydligen studenten så vi drog upp till Poseidon där 75% av alla badade och spelade grymt bra musik! Tvär najs att kolla på alla glada studenter:) nu är det bara ett år kvar tills man själv står där.. men det är en annan femma! 
Sen efter det så drog jag och klippte mig, vilket jag ångrar ihjäl mig! ser verkligen förjävlig ut. Jag var tvungen att gömma mig under solglasögonen och luvan på tröjan :O min frisör kollade mer på mitt ansikte än vad hon gjorde på mitt hår, den slynan! :O ställde typ hundra frågor också. Styling var något hon aldrig lärt sig heller... men tacka gud för att mitt hår växer fort <3
Sen hem och bråka sönder med pappa & mamma (som förövrigt är helt jävla störda i huvudet.. men det är också en annan femma!)
Imån blire avslutning och sen vara med elin. 

Puss på det & puss på er!!! <3 

Studenter vid Poseidon (stavning?!)

Mina x3mt dyra byxor som jag älskar mer än livet oavsett vad ni säger <3

ihi :)
 

Pink - Boaring


If you want me
You're gonna have to catch me
If you wanna touch my whoa-oa-oa
And if you catch me
You're gonna have to show me
How bad you really want my whoa-oa-oa


Släktmiddag.

CHA CHA!
Idag gick jag upp tvär sent.. vet inte varför jag sov som en apa egentligen men någonting berodde det på iallafall :S höhö. Aja efter jag vaknat så käkade jag frukost och låg och kollade på film i soffan :D tvär soooft.. sen fixade jag mig och sånt för vi skulle på släktkalas hos mormor som fyller år idag. Ni kan se dagens dresscode här nedan. 

Det var ganska tråkigt där, satt bara och led typ :P hehe.. men käkade massa gottgott <3 
Nu ikväll har jag bara chillat här vid datan, försöker ladda ner musik men Limewire cpar sönder? :S haha.. har försökt lägga upp videoinläggen också, men det går bannemej inte!!! får flipp..... 

Anyway! Imorgon så är jag ledig från skolan, men ska jobba 14:00-19:00, så kom och hälsa på mig tycker jag :) fast gör inte en Madde-från-Alingsås och bara stå och gapskratta i kön!!! HAHAH <3 
yesyes.. nu ska jag ta en cigg och en kolla på film. 

Love you bitches! <3

svart vit

halvt svart-vit


My Bloody Valentine!


<3

Idag var jag med Elin Berg en stund i vårat älskade Gôteborg! ;D vi käkade McDonalds och fikade på Tintin. Efter det så mötte jag Madde för Elin skulle till Backa :S .. 
Aja iallfall, vi drog till Bergakungen för vi ville se den Bloody Valentine 3D <3 men filmen gick inte förrens 21:00 så vi hade två timmar att slå ihjäl! så det fick bli en låååång promenad runt Johanneberg och halva stan typ xD massa backar och jag har ont i fötterna nu </3 

Men filmen var iallafall bra, riktigt bra :) det är coolt när det är i 3D! :) hihi. Dock var det SJUKT mycket fjortisar som satt utspritt i hela salongen och pratade som fan.. de värsta satt givetvis bredvid mig och madde! :) (Y) GAAH.. var typ sofiiaofsweden kopior.

Måste också lägga en tanke till Jocke, som nu har landat och är i Turkiet med typ.. hur många grader som helst!!! :( vill bara dö när jag tänker på det. heh. 
Och imorgon ska jag eventuellt vara med Becka om jag hinner, ska också till mormor :) men ger en update om det senare...
Nu ska jag gå och mysa utan eeeeeeeer!! <3 

Hallo bitches!

Igår åkte jag in till stan runt 23-tiden och träffade Joxii på backaplan, vi käkade mcdonalds (erkänn komiskt?!) hahah.. 
Aja sen drog vi hem till honom oså sov jag där. GIck och la oss tvär tidigt för vi båda var as trötta xD 
Sen idag vaknade vi sent o jag drog hem, ska träffa Elin Berg i stan om några timmar, sen kanske vi drar till Picknickfestivalen? eller något annat. 

Hade varit jävligt gött att bara sitta hemma o slappa idag också :O är sjuuukt seg. 
Joakim åker till Turkiet om några timmar, den slynan!! fatta vad avundsjuk jag är på honom va :O sämst väder har vi i Göteborg också... ! 
Måste tacka alla mina älskade läsare som läser, varit besöksrekord nu :) hihi. 

Update kmr senare (K) 

Sommarlov.. eller?

CHA CHA GÖTEBORG!
Har inte uppdaterat här på ett tag nu :) men igår vår det torsdag och jag åkte till skolan (slottis) för vi skulle ha "klasskampen" men när jag väl kommer fram till ett iskallt slottis så får jag reda på att det är inställt typ :S så jag slutade och drog till Erikberg, käkade Burger King (höh) sen drog jag till jobbet :D var mkt mkt mkt bättre idag, men är ändå cp jobbigt.... !
Sen efter jobbet så drog jag och elin ut på stan och röjjde! blev b.la. en tripp till Backa, Vasa och Hjalmarbrant. träffade lite folk och sånt sått och gott :D
& idag (fredag) har jag bara jobbat heeeeela dagen. tvär tråkigt :) ni borde komma och besöka mig oftare!!

Ikväll blire studentskiva hos Joakim tror jag :P sen imån blir antingen picknickfestivale eller något, sen ska jag och elin bada som vanligt .. om vädret tillåter! :) yeye, uppdaterar senare.

(btw så har jag inga mer lektioner typ :O) men den officiella avslutningen är på onsdag.. så jag har TYP sommarlov nu <3
xoxoxo
<3

Schillerska dödar.

CHA CHA!

jag är tebax med en liten update. Fast iofs så har det inte hänt så mycket.. har bara druckigt jävligt mycket ICE-TEA (persika) och sms:at med elin <3 
Dock har jag också hunnit med att ta en bild på mina oooooootroligt fina mcdonalds kläder?! från och med idag heter jag ROMAN också, hahah. Annars så har jag även skrivit en och en halv sida på mitt NK-arbete om mijö och mat .. 
måste passa på att tacka Snygg-Olof, Fredrik från Skåne och Simon från Trollhättan (speciellt du!) som hjälpte mig tvär mkt med en knepig fråga. 
Aja ska fortsätta skriva på mitt lilla arbete nu, sen ska jag sova.. blir en extrem lång och jobbig dag imorgon, först slottskogen med klassen för vi ska ha någon jävla klass-kamp mot A klassen. sen direkt efter det så ska jag jobba från 14:00-19:00! helt galet länge för att vara nybörjare enligt mig :S men så är det. 

XOXOXO!

hahah orka?

McDonalds

Idag var första dagen på mitt första riktiga jobb :) känns helt okej.. men det var fan inte lätt asså! och jag tror typ 25% av mina medarbetare hatar mig :S så jävla dryga.. (fast vissa var jävligt snälla och trevliga! :D)
Aja anyway, var i skolan typ 2  lektioner idag också.. fett ovärt, hann med en tripp till Eriksberg och träffa Elin och Piipola i ungefär 30 sekunder? waah. 

Nu ikväll tänkte jag plugga, men det visar sig att det inte går :P har fastnat med mobilen, msn och här bl.a. .. men ska uppdatera er senare mina kära bloggläsare! rekord idag också (190 besökare över en natt :D YÄY!) 
aja ha det så braaaaaaaaa. 


Btw; KLICKA på bilden för att se den större!
I'm hot.

deeeg!





Paris Hilton - My BFF


Hann inte med så mycket av dagens sysslor, men det får jag väl sitta och vara bitter över framför TV:n och Paris Hiltons nya realityserie som startar idag (om 10 minuter) på kanal 3

STAY TUNED BITCHES! :D <3

Just nu i högtalarna.


Imsomessedup.


TJA-TJA!
Idag vaknade jag typ 8 eller något (gör alltid det när jag är sjuk!) så gick upp och la mig framför tv:n.. orkade inte åka till skolan idag heller, TROTS att jag missar hur mycket som helst..
Men  whatever, ska försöka plugga lite nu efter jag har varit ute och tagit en cigg (och btw, så ska jag sluta röka..!)  

To do list:
  • Röka
  • Kolla om det är ngt bra på tv (INTE bli fast)
  • Kolla bloggen och lyssna på musik
  • Göra engelskan
  • Göra naturkunskapen
  • Läsa mcdonalds häftet. 
HAH, nu återstår bara att se hur mycket jag gör av det här :) uppdater senare bitches! <3

Sjukling.

Idag är jag sjuk.. varit hemma från skolan (dock var vi lediga eftersom 3:orna tar studenten!) .. aja whatever!

Har inte gjort så mycket, bara legat och softat framför tv:n heeeela dagen, langat fett med skabb <3 hahah. 
Och om ni undrar varför jag är så osocial när det kommer till sms och sånt, så är det för att jag helt enkelt inte har någon ork till det. 
Yeye! käkade en (osmaklig) middag förut men är redan hungrig igen :S wiiieerd.. 

Måste se till att bli frisk tills på onsdag!!! Det är då jag skriver historia på McDonlads <3 höh.


 

RSS 2.0